ACAMS

Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists (ACAMS)

Compliance Services Caribbean (CSC) kondigt met trots aan dat zij sinds 2019 een bredere vorm van samenwerking met de Association of Certified Anti Money Laundering Specialists (ACAMS) heeft bereikt. Deze overeenkomst is tijdens het laatste ACAMS event, in 2019 op Curacao, bevestigd.  Al ruim 8 jaar verzorgt CSC de training voor het behalen van de certificering voor “Certified Anti Money Laundering Specialist” (CAMS). Na het volgen van deze training en vervolgens het behalen van het examen, hebben meer dan 100 professionals deze certificering ontvangen.  Met deze verdere samenwerking zijn nu ook een aantal overige trainingen van CSC door ACAMS geaccrediteerd. Dit houdt in dat een cursist na het volgen van een training bij CSC daarvoor ACAMS punten krijgt. Deze punten zijn benodigd in het kader van permanente educatie, een programma waaraan iedere CAMS gecertificeerde professional moet voldoen. Door deze uitbreiding in samenwerking, is het voortaan makkelijker voor professionals te voldoen aan de permanente educatie en lokaal punten te behalen door het volgen van trainingen bij CSC. Deze accreditatie door de Association of Certified Anti Money Laundering Specialists is een bevestiging van de kwaliteit van de trainingen van CSC.

ACAMS is de voornaamste organisatie van AML-professionals. De missie van ACAMS is het bevorderen van de professionele kennis, vaardigheden en ervaring bij mensen actief in preventie en opsporing van witwassen en terrorisme financiering, alsook de bevordering van de ontwikkeling en implementatie van een goed anti-witwas beleid en procedures.

CSC is ruim 20 jaar actief op het complexe terrein van compliance. De medewerkers van CSC zijn CAMS gecertificeerd en hebben zowel lokaal als internationaal brede ervaring op dit vakgebied.

CSC adviseert u graag op het gebied van compliance en kan indien gewenst, deze taak binnen uw organisatie verzorgen. Jaarlijks verzorgt CSC diverse trainingen op het gebied van compliance, waaronder ook fraudebestrijding.

Meer informatie over ACAMS is te vinden op: www.acams.org

Elk jaar organiseert Compliance & Forensic Services Caribbean bijeenkomsten om deelnemers te ondersteunen met de voorbereiding op het ACAMS-examen. Meer informatie hierover vindt u in de Training Calendar

Save